Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Sense por


una opinió sense por - per Pep Cassany


Sense por, sense res a perdre, afrontes la vida sense por, gaudint del que arribi i aprenent com la vida ens dóna lliçons i hem d'acceptar que també ens equivocarem.

La por ens enganya, no ens permet moure'ns i fer un pas més.

Es té por al desconegut. A tornar-ho a provar i tornar-te a equivocar. Es té por de la por.

La por és un sentiment. Qui creu no tenir-ne és titllat d'insensat o imprudent per uns quants i de valent i audaç per uns d'altres.

"No tinguis por" és la frase feta dels que abans que tu, han tingut por del mateix que estàs a punt de fer.

Sigues coherent amb tu mateix. Viu la por i supera-la doncs, quan l'hagis superat estaràs disposada a tornar a assolir un nou repte.

Viu, viu sense por. Fes un pas endavant i salta al vuit si el que vols és tastar l'adrenalina del moment de perdre la por lligada a una corda per fer "ponting", llençar-te d'un avió amb paracaigudes i en qualsevol cas, saber que abans que tu tots arribem a terra d'una peça.

Estima i deixa't estimar.

Viatja sola. Deixa't seduir pel que veuràs i viuràs.

Surt de casa, emporta't un llibre, puja una muntanya, llegeix, contempla, gaudeix i torna plena de moments viscuts.

Viu, viu el moment, viu la vida, viu el que t'arribarà, el que cercaràs i el que mai hauries volgut viure doncs, així és la vida. Una muntanya russa disposada per descobrir-la dia a dia.

4 comentaris:

  1. Respostes
    1. Esther, gràcies per la teva aportació ... però les emoticones es converteixen en interrogants ... i ja no sabem que ens has volgut dir !! Salutacions

      Elimina
    2. Sobretot agafeu tiquet per aquesta muntanya russa anomenada vida....val la pena!! Aquest cap de setmana he estat dos dies a muntanya i m'he omplert d'energia...ens ha plogut xàfeg asobre, fet un bon sol, tocat pedra, terra....crec que pocs elements ens quedaven per absorbir!! Sobretot el més important és viure la vida i els moments...tot això és bo i si ens equivoquem ens hem enriquit i molt!!! Apa aquí ho deixo!! Muakis

      Elimina

Desa el teu comentari