Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Pep Cassany publica Big bang amor






Entrevista publicada a El Punt Avui el 16-8-2017

Pep Cassany publica 30 relats d’amor i sexe

 L’autor gironí debuta amb ‘Big Bang Amor’, un llibre en el qual “Girona és l’escenari de moltes de les històries”


Pep Cassany (Girona, 1966) escriu des de fa cinc anys en el seu blog Opinió amb accent relats curts i articles d’opinió de tot tipus. “No escric sempre de sexe, ni molt menys, però un dia em vaig adonar que tenia un bon grapat de relats relacionats amb l’amor i el sexe i vaig decidir reunir-los en un llibre”, explica Cassany. El resultat és el seu primer llibre, un volum autoeditat titulat Big Bang Amor, que inclou, com ja s’especifica a la portada, 30 relats curts d’amor i sexe, per llegir-ne “un al dia durant un mes”, com proposa l’autor.
“No tots els relats tenen la mateixa dimensió ni el mateix format, i s’hi poden trobar punts de vista molt diferents. L’únic nexe d’unió és que tots giren al voltant de l’amor i el sexe, però tant pot ser un amor d’amics, un amor de parella o un amor idíl·lic, relacions entre dues persones o més, i sensacions molt diverses que poden incloure el plaer o fins i tot el fàstic, de manera que cada lector pugui descobrir-hi la seva”, afirma Cassany, que ha escrit “històries factibles, que li poden passar a qualsevol i amb les quals gairebé tothom es pot sentir identificat”. A més, hi ha un element de proximitat: “Girona és l’escenari de molts dels relats, amb personatges secundaris i locals que són reals, com ara l’antiga seu del bar Can Vidal al carrer Anselm Clavé.”
El llenguatge adient
“El cervell, el múscul sexual més potent de l’humà, és estimulat de manera suggeridora a fi d’identificar-se amb el personatge que relata l’acció”, s’afirma a la contraportada del llibre, on també s’afegeix que “Big Bang Amor és el resultat de descriure com pots viure l’amor i el sexe amb una extraordinària naturalitat”. Pep Cassany ha aconseguit aquest objectiu, però abans ha hagut de buscar el llenguatge més adient en cada relat, “en algun cas més vulgar o explícit que en un altre, en funció de la història”. I remarca que no és fàcil escriure sobre sexe quan un és “un gironí format en un col·legi de l’Opus”.
Els tres primers relats, amb títols que no deixen cap dubte sobre el seu propòsit –DesigLuxúria i Plaer– donen pas a altres com ara La meva teoria del Big BangDel meu llavi brollava una gota de sangDescalç, m’acosto al teu llit i Tres homes. Tots per ella.Mentre anava difonent aquests relats mitjançant el seu blog, rebia sovint opinions dels seus lectors –entre 1.000 i 3.000 per cada nou escrit al blog–, que li feien suggeriments d’aquest tipus: “Els teus relats m’agraden però hi trobo a faltar una mica de canya.”
Pep Cassany continua escrivint en el seu blog i ja té “tres llibres en preparació, entre els quals hi ha una novel·la ambientada a la Girona dels anys vuitanta i noranta, i també un recull de relats sobre els grups de solters”.
El llibre Big Bang Amor, de 146 pàgines i tapa tova –de color blau, per desmarcar-se explícitament del “vermell del sexe” i altres tòpics sobre el tema en qüestió–, es pot comprar per 15 euros aLulu.com i Amazon .

http://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/1217639-pep-cassany-publica-30-relats-d-amor-i-sexe.html

Cap comentari

Desa el teu comentari